Μπροκολοκεκάκια
2013-07-06- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.μπρόκολο σε φουντάκια βρασμένο
1σκελ.σκόρδο
2φέτες μπέικον ψιλ/νες
150γρ.γιαούρτι
2αυγά
2κ.σ.λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.πάπρικα
1/2φλ.παρμεζάνα και λίγο ακόμα για το τέλος
1φλ.αλεύρι
1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
Οδηγίες
Βήμα 1
Πολτοποιούμε στο multi το μπρόκολο με το σκόρδο πιέζοντας το κουμπί του multi μόνο 2 φορές ώστε να μην λιώσουν τελείως. Χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι,το μπέικον, το αλατοπίπερο, το λάδι , την παρμεζάνα και την πάπρικα. Προσθέτουμε το μείγμα μπρόκολου και το αλεύρι με το μπέικιν. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και γεμίζουμε 12 λαδωμένες θέσεις για muffins. Πασπαλίζουμε με λίγη παρμεζάνα ακόμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35 λεπτά περίπου. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα ξεφορμάρουμε για να σερβίρουμε.