Loader

Μυκονιάτικο σπετσοφάι

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2λουκάνικα Μυκόνου κομμένα σε ροδέλες

1μεγάλη μελιτζάνα φλάσκα κομμένη σε κύβους

2πιπεριές κέρατο χοντροκομμένες

1μεγάλο κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους

1κ.σ.φρέσκια ρίγανη

1φλ.χυμός ντομάτας

1μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε μέσα όλα τα λαχανικά. Μόλις μαλακώσουν προσθέτουμε τα λουκάνικα. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να σιγοβράζει με τα υγρά που θα βγάλουν τα λαχανικά. Το σερβίρουμε ζεστό πασπαλίζοντας με τη φρέσκια ρίγανη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *