Loader

Νηστίσιμο pesto hummus

2015-05-16
  • Ποσότητα: 1 1/2 φλιτζάνι
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

21/5/15

Νηστίσιμο pesto hummus όχι μόνο για όσους νηστεύουν αλλά και για όσους προσέχουν την διατροφή τους ή είναι vegetarians.

pestohummus (4) pestohummus (5)

Συστατικά

  • 1 μεγάλο ματσάκι μαϊντανού
  • ¼ του φλιτζανιού αμύγδαλα λευκά
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και επιπλέον για το σερβίρισμα
  • 1/3 του φλιτζανιού πιπέρι καγιέν
  • Χυμό από ½ λεμόνι
  • 2 κουταλιές της σούπας ταχίνι
  • Αλατοπίπερο
  • 1 ½ φλιτζάνι φασόλια βρασμένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο multi τον μαϊντανό, τα αμύγδαλα και το σκόρδο και τα χτυπάμε καλά.

Βήμα 2

Προσθέτουμε το ταχίνι, το καγιέν και αλατοπίπερο, ανάλογα τα γούστα και χτυπάμε ξανά.

Βήμα 3

Καθαρίζουμε με ένα κουτάλι, τα τοιχώματα του multi και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε όλα μαζί.

Βήμα 4

Σερβίρουμε αμέσως ή μεταφέρουμε σε μπολ με καπάκι για να το φυλάξουμε στο ψυγείο, τουλάχιστον 3-4 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *