Ντιπ κοπανιστή
2015-07-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Ποσότητα: 1 μέτριο βάζο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
4 έχουν βαθμολογήσει
24/7/15
Ντιπ κοπανιστή σαν την γνωστή μας κοπανιστή αλλά σε πιο καλοκαιρινή διάθεση αφού είναι ιδανική για να βουτήξουμε μέσα μπαστουνάκια λαχανικών.
Συστατικά
- 250gr. Φέτα σε κομμάτια
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκια μέντα ψιλοκομμένη
- ½ κουταλιά του γλυκού μπούκοβο ή όσο αντέχουμε
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κομμάτια
- Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν αλοιφή. Δοκιμάζουμε και συμπληρώνουμε αν χρειάζεται επιπλέον αλατοπίπερο ή μπούκοβο.
Βήμα 2
Σερβίρουμε αμέσως και φυλάμε σκεπασμένο στο ψυγείο 3-5 ημέρες.