Loader

Ντοματόπιτα

2013-06-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1 φύλλο σφολιάτας
2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
1κ.σ.ρίγανη
300γρ.φέτα θρυμματισμένη
3αυγά
4κ.σ.πεκορίνο τριμμένο
Πιπέρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά τις ντομάτες,με τα τυριά, τα αυγά,λίγο λαδάκι, τη ρίγανη και λίγο πιπέρι. Λαδώνουμε ένα μακρόστενο ταψί και απλώνουμε τη σφολιάτα. Ρίχνουμε μέσα το μείγμα ντομάτας που ετοιμάσαμε και το απλώνουμε καλά. Γυρνάμε τις άκρες που περισσεύουν προς τα μέσα και τις βρέχουμε ελαφρά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 40 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνεια της πίτας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *