Ντοματόσουπα ζεστή με μανιτάρια και ρύζι
2013-07-18- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κρεμμύδι τριμμένο
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.χυμό ντομάτας
1κ.γλ.βασιλικό ξερό
2/3κ.γλ.μοσχοκάρυδο
1/2φλ.ρύζι Καρολίνα
1 1/2λίτρο ζωμό λαχανικών
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και το ζωμό, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το βασιλικό και το μοσχοκάρυδο. Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το ρύζι και αφήνουμε να βράσει 30 λεπτά ανακατεύοντας που και που. Σερβίρουμε τη σούπα μας ζεστή.