Οι καλύτερες πένες με pesto
2013-07-20- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1δόση από τη συνταγή για πέστο «Τέλειο pesto με σπανάκι και λιαστές ντομάτες» στην κατηγοριά σάλτσες/dip στο site μας ZannetCooks.com
250γρ.πένες ή άλλο κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας
2κ.σ.λάδι
2καρότα τριμμένα
200γρ.φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
1.2φλ.ροζέ κρασί
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εντωμεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το καρότο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε άλλα 2 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι το πέστο και τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.