Οι μπριζόλες μου στην Ελαφόνησο
2013-06-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
- Έτοιμο σε: 55λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2μπριζόλες χοιρινές
1/2φλ.Λάδι
Αλατοπίπερο
2πιπεριές κέρατο ψιλ/νες
1φλ.λευκό κρασί
1μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο
3σκελ.σκόρδο λιωμένες ή ολόκληρες
1κ.γλ.ρίγανη
1/2κ.γλ.πάπρικα
1/2κ.γλ.μπούκοβο
1κ.σ.μουστάρδα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος τις μπριζόλες και από πάνω ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια και τα σκεπάζουμε με μεμβράνη. Τα κρατάμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Κατόπιν βγάζουμε την μεμβράνη, συμπληρώνουμε νεράκι ,δεν χρειάζεται να τα καλύψει, ίσα ίσα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30-35 λεπτά περίπου, γυρίζοντας τες στο μισό του χρόνου και βρέχοντας τες λίγο με το ζουμί του ταψιού.