Ομελέτα με καπνιστό σολομό
2013-07-04- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4αυγά
Αλατοπίπερο
Λίγο βούτυρο
Καπνιστός σολομός
Μαϊντανός ψιλ/νος
Οδηγίες
Βήμα 1
Χτυπάμε καλά τα αυγά με το αλατοπίπερο που επιθυμούμε. Λιώνουμε λίγο βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τα αυγά. Ψήνουμε την ομελέτα και από τις 2 πλευρές και την βάζουμε σε ένα πιάτο. Ακουμπάμε στην μια άκρη της ομελέτας τον σολομό και την κάνουμε ρολό. Πασπαλίζουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.