Ομελέτα με πιτσογεύση
2013-05-31- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Επιδόρπιο, Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3αυγά χτυπημένα
2φέτες καπνιστό ζαμπόν ψιλ/νο
1/3φλ.φέτα θρυμματισμένη
1κ.σ.κέτσαπ
1.2φλ.γκούντα τριμμένο
1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη
1κ.γλ.ρίγανη
Αλατοπίπερο
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά. Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε την ομελέτα περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Την βγάζουμε προσεχτικά από το τηγάνι και σερβίρουμε