Πίτσα με σπανάκι και φέτα σε σφολιάτα
2013-06-18- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φύλλο σφολιάτας
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.σπανάκι φρέσκο χοντροκομμένο
2/3φλ.φέτα θρυμματισμένη
3κ.σ.κέτσαπ
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1φλ.μοτσαρέλα τριμμένη
1ντομάτα κομμένη σε φέτες
Οδηγίες
Βήμα 1
Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί και στρώνουμε μέσα το φύλλο κόβοντας ότι περισσεύει. Αλείφουμε με την κέτσαπ και διασκορπίζουμε από πάνω το σπανάκι, την ντομάτα, το κρεμμύδι, τη φέτα και αλατοπιπερώνουμε. Σκεπάζουμε με τη μοτσαρέλα και γυρνάμε τις άκρες της σφολιάτας προς τα μέσα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Την αφήνουμε να κάτσει λίγο , την κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.