Παντζαροσαλάτα με μέλι και φουντούκια
2013-07-02- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
6παντζάρια βρασμένα
λάδι
αλατοπίπερο
2 σκελ.σκόρδο λιωμένες
1/2κ.σ.μέλι
Balsamico
1/2κ.γλ.τζίντζερ σκόνη
2κ.σ.φουντούκια αλεσμένα
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβω τα παντζάρια σε σαλατιέρα. Σε ένα βαζάκι ανακατεύω το λάδι, το balsamico,το σκόρδο,το αλατοπίπερο, το τζίντζερ και το μέλι ελαφρά ζεσταμένο. Περιχύνω με αυτό τη σαλάτα και πασπαλίζω με τα φουντούκια πριν σερβίρω.