Παντζαρόσουπα
2013-07-18- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
5παντζάρια βρασμένα
Λάδι
1κρεμμύδι ψιλ/νο
Αλατοπίπερο
3Φλ.ζωμό λαχανικών
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια καταρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα παντζάρια αφού πρώτα τα αλέσουμε στο multi και συμπληρώνουμε το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσουν 20 λεπτά. Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή.