Loader

Πικάντικο κουσκούς της Ζαννέτ

2013-06-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1φλ.κουσκούς

Λάδι

Αλατοπίπερο

2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να

1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη

1/2φλ.σταφίδες ξανθές

½ ματσάκι μαιντανό ψιλ/νο

1/2φλ.γλυκό κρασί

1/3κ.γλ.τσίλι σκόνη

1κ.σ.βούτυρο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε νεράκι κατσαρολάκι και ρίχνουμε μέσα το κουσκούς να βράσει για 10 λεπτά.Το σουρώνουμε και το βουτυρώνουμε. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο λαδάκι και σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια,την πιπεριά,τον μαιντανό και τις σταφίδες.Σβήνουμε με το κρασί,ρίχνουμε το τσίλι και αλατοπιπερώνουμε.Αφήνουμε να μαλακώσουν λιγάκι και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ανακατεύουμε το κουσκουσάκι με τα λαχανικά που σωτάραμε και σερβίρουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *