Loader

Πιπεριές με τόνο και φάβα

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος:
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

2χρωματιστές πιπεριές κομμένες κατά μήκος στη μέση

Λάδι

Αλατοπίπερο

1μικρή ντομάτα ψιλ/νη

1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη

1κονσέρβα τόνο στραγγισμένη

Χυμός 1 λεμονιού

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

1κ.σ.ξύδι

1κ.γλ.πάπρικα

2φλ.φάβα βρασμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τη φάβα, την πιπεριά κέρατο, τη ντομάτα, τον τόνο και τα φρέσκα κρεμμύδια. Ραντίζουμε με λάδι, το χυμό λεμονιού και το ξύδι. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με πάπρικα. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Βάζουμε νερό να βράσει και ρίχνουμε μέσα τις κομμένες πιπεριές για 4 λεπτά. Τις σουρώνουμε και τις τοποθετούμε σε πιατέλα. Γεμίζουμε το εσωτερικό τους με το μείγμα φάβας και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *