Πολέντα με ροκφόρ,φουντούκια και μέλι
2013-06-03- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.καλαμποκάλευρο
3φλ.χλιαρό νερό
Αλατοπίπερο
1φλ.γάλα
2κ.σ.βούτυρο
1κ.σ.μέλι
2κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα του
100γρ.ροκφόρ θρυμματισμένο
2κ.σ.φουντούκια τριμμένα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το νερό σε χαμηλή φωτιά και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να πήξει. Ρίχνουμε το γάλα και το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και κλείνουμε το μάτι. Σερβίρουμε τη πολέντα ζεστή. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και ρίχνουμε από πάνω το μέλι και το ροκφόρ.