Loader

Πουρές κουνουπιδιού

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 25λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1μέτριο κουνουπίδι

1μέτρια πατάτα βρασμένη

2σκελ.σκόρδο

4κ.σ.λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.γάλα εβαπορέ

1φλ.γκούντα τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε το κουνουπίδι για 25 λεπτά να μαλακώσει τελείως. 5 λεπτά πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το σκόρδο να μαλακώσει κι αυτό λίγο και να φύγει η έντονη γεύση του. Πολτοποιούμε το κουνουπίδι, το σκόρδο και την πατάτα με το ειδικό μηχάνημα για πουρέ ή με ένα πιρούνι. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το τυρί. Φροντίζουμε το μείγμα μας να είναι ζεστό για να λιώσει ωραία το τυράκι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε τον πουρέ ψητό κρέας και τη σαλτσούλα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *