Πράσινες ελιές με πιπεριές καρότο και μπούκοβο
2013-07-10- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2κιλό πράσινες ελιές σε άρμη
2καρότα κομμένα σε ροδέλες
2πιπεριές Φλωρίνης από βάζο κομμένες σε λωρίδες
1 ½ κ.γλ.μπούκοβο
3κ.σ.μέλι
Λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Το μεταφέρουμε σε βάζα με καπάκι και τα γεμίζουμε με λάδι. Τα κλείνουμε καλά και τα αφήνουμε μια βδομάδα πριν τα χρησιμοποιήσουμε για να ενωθούν οι γεύσεις. Διατηρούνται και εκτός ψυγείου.