Πρωτότυπο στρογγυλό φρατζολάκι με γέμιση
2013-07-06- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1στρογγυλό φρατζολάκι όχι πολύ ξεροψημένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
1 ½ φλ.γκούντα τριμμένο
1/3φλ.βουτυρο λιωμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε με κοφτερό μαχαίρι το φρατζολάκι σαν σκάκι χωρίς να πάει μέχρι κάτω το μαχαίρι. Το ακουμπάμε σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο που το έχουμε βάλει σε ταψάκι. Πιέζουμε προσεχτικά με τα χέρια και κουτάλι το τυρί να γεμίσει τα ανοίγματα που δημιουργήσαμε. Εντωμεταξύ σοτάρουμε σε αντικολλητικό με λίγο λάδι τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια για 5-6 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και το διασκορπίζουμε πάνω στο φρατζολάκι φροντίζοντας να μπούν και λίγο στα ανοίγματα του ψωμιού. Περιχύνουμε με το βούτυρο και κλείνουμε το αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά. Το βάζουμε σε πιάτο, ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και σερβίρουμε αμέσως.