Ριγκατόνι με λιαστή ντομάτα κοτόπουλο και βασιλικό
2013-08-07- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250gr.ριγκατόνι
1κ.σ.βούτυρο
1κ.σ.λάδι
4λιαστές ντομάτες
1κρεμμύδι
1κ.σ.βασιλικός αλατοπίπερο
2κ.σ.μουστάρδα
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
1φλ.κοτόπουλο ψημένο και ψιλ/νο
Παρμεζάνα τριμμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμάρικα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε το κρεμμύδι και τις λιαστές ντομάτες στο multi να πολτοποιηθούν ελαφρά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι τις λιαστές ντομάτες, τα μανιτάρια και το κοτόπουλο. Πασπαλίζουμε με το βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να μαλακώσουν λίγο τα υλικά και ρίχνουμε τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι, ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.