Ρυζοσαλάτα από το Πάσχα
2013-07-02- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 1/2φλ.ρύζι βρασμένο
2 αυγά βρασμένα ψιλ/να
1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
1 αγγουράκι κομμένο σε κυβάκια
3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
1κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
1κ.σ.δυόσμος
1/2κ.σ.ρίγανη
1/2φλ.ελιές καλαμών
1φλ.φέτα θρυμματισμένη
Λάδι
Χυμό λεμόνι
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μεγάλο μπωλ και σερβίρουμε. Αν θέλουμε μπορούμε να την αφήσουμε στο ψυγείο και να την σερβίρουμε κρύα.