Σαλάτα αρακά
2013-07-01- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2βρασμένα αυγά
1φλ.αρακάς βρασμένος
3καρδιές αγκινάρες από βάζο κομμένες στη μέση
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.χυμό λεμονιού
1κ.σ.ξύδι
3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
10ελιές Καλαμών
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα αυγά σε βαθύ μπωλ και ανακατεύουμε καλά/ τοποθετούμε τα αυγά από πάνω και σερβίρουμε.