Σαργός με πάστα μυρωδικών
2013-07-23- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
Μέση βαθμολογία:
(4 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2σαργοί 300-400γρ. ο ένας
Λάδι
Αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ
3κ.σ.λάδι
2κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο τα φυλλαράκια
1σκελ.σκόρδο
Αλάτι
Κόκκοι πιπέρι
1/3από το ματσάκι μαιντανός
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά για την πάστα μυρωδικών στο multi και τα πολτοποιούμε. Γεμίζουμε με αυτό το μείγμα την κοιλιά του ψαριού και το τοποθετούμε σε ένα ταψί. Περιχύνουμε με λίγο λαδάκι και αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμέο φούρνο στους 190c για 1 ώρα. Σερβίρουμε το ψαράκι ζεστό με μπόλικο χυμό λεμονιού.