Σκορδάτα μπαστουνοψωμάκια
2013-07-06- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
350γρ.αλεύρι
50γρ.σιμιγδάλι χονδρό
200ml νερό
3κ.σ.λάδι
1κ.γλ.αλάτι
1κ.σ.θυμάρι
1πρέζα ζάχαρη
3σκελ.σκόρδο λιωμένες
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το αλάτι, το θυμάρι, τη ζάχαρη και το σκόρδο. Κάνουμε μια λακκούβα και ρίχνουμε το λάδι και το νερό. Ζυμώνουμε καλά μέχρι να αποκτήσουμε μια σχεδόν λεία ζύμη. Πλάθουμε μπαστουνάκια μήκους περίπου 15 εκατοστών και τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά Τρώγονται ζεστά ή κρύα.