Loader

Σκορδαλιά με καρύδια και κόκκινο κρασί

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

4φέτες μπαγιάτικο ψωμί βρεγμένο και στυμμένο

Λάδι

Αλατοπίπερο

3σκελ.σκόρδο

1/2φλ.καρύδια τριμμένα

3κ.σ.ξύδι από κόκκινο κρασί

4κ.σ.κόκκινο κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα πολτοποιούμε. Φυλάμε τη σκορδαλιά στο ψυγείο για όταν την σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *