Σολομός με νιόκι της Ρένας
2013-07-23- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3φιλέτα σολομού
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ρίγανη
400γρ.νιόκι πατάτας
1/2φλ.λαχανάκια Βρυξελλών
Βούτυρο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα φιλέτα του σολομού σε ένα ταψάκι και τα πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και λίγη ρίγανη. Τα ραντίζουμε με ελάχιστο λαδάκι γιατί είναι ήη λιπαρό το ψάρι μας και περιχύνουμε με λίγο νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου. Εντωμεταξύ βράζουμε τα νιόκι και τα λαχανάκια σε ξεχωριστά κατσαρολάκια. Τα σουρώνουμε και τα βουτυρώνουμε. Τα πασπαλίζουμε με λίγο αλατοπίπερο και σερβίρουμε σε κάθε πιάτο από 1 φιλέτο μαζί με νιόκι και δίπλα λίγα λαχανάκια.