Σουβλάκια με γιαουρτόμελο
2013-06-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
10χοιρινά σουβλάκια
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.μέλι
1κ.σ.κύμινο
1/2κ.σ.ξύδι από κόκκινο κρασί
1κ.γλ.ρίγανη
ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΕΛΟ
300γρ.γιαούρτι στραγιστό
3μικρές σκελ.σκόρδο λιωμένες
Αλατοπίπερο
1κ.σ.μέλι
ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ
Πιτούλες ψημένες
Φέτες κρεμμυδιού και ντομάτας
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα σουβλάκια σε πυρίμαχο σκεύος και τα καλύπτουμε με τα υλικά της μαρινάδας. Τα αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ. Την επόμενη τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου 10 λεπτά από την κάθε πλευρά αλείφοντας κάθε φορά με τα υγρά από τη μαρινάδα. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το γιαουρτόμελο και το κρατάμε στην άκρη μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Σερβίρουμε τα σουβλάκια μας σε πιατέλα με τις πιτούλες μας, τις φέτες ντομάτας και κρεμμυδιού και σε ένα μπολ το γιαουρτόμελο.