Στραπατσάδα ανοιξιάτικη
2013-07-15- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3αυγά χτυπημένα
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2φλ.αρακάς
1κολοκυθάκι πολύ ψιλ/νο
2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
1/3φλ.καλαμπόκι
5ντοματίνια ψιλ/να
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια , τον αρακά, το κολοκυθάκι, το καλαμπόκι και τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαλακώσουν τα υλικά περίπου 5 λεπτά. Ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν τα αυγά. Σερβίρουμε τη στραπατσάδα αμέσως.