Στραπατσάδα με ασπράδια
2013-07-19- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3ασπράδια αυγών
1κ.σ.λάδι
100γρ.λουκάνικα κοτόπουλου κομμένο σε λεπτές ροδέλες
1μέτριο κρεμμύδι ψιλ/νο
2φλ.χοντροκομμένο σπανάκι
Αλατοπίπερο
1/3κ.γλ.σκόρδο σκόνη
Οδηγίες
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το λουκάνικο να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το σπανάκι και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαραθεί καλά. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγη σκόνη σκόρδου. Ρίχνουμε τα ασπράδια ελαφρά χτυπημένα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε να στραπατσαριστούν καλά τα αυγά χωρίς να παραψηθούν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.