Loader

Τα κοχύλια της Ζαννέτ

2013-08-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

250γρ.ζυμαρικά κοχύλια ή κάποιο άλλο κοντό ζυμαρικό

1κ.σ.βούτυρο

200γρ.κρέμα γάλακτος

4φέτες μπέικον ψιλ/νες

Χυμός 1 πορτοκαλιού

5αποξηραμένα βερίκοκα ψιλ/να

1/2φλ.κοτόπουλο βρασμένο και ψιλ/νο

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Λιώνουμε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το μπέικον. Ρίχνουμε το κοτόπουλο και τα βερίκοκα και αλατοπιπερώνουμε. Σοτάρουμε όλα μαζί 3-4 λεπτά και σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε μέχρι να δέσει. Μεταφέρουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *