Τα λαζάνια της μαμάς μου
2013-08-04- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1συσκ.λαζάνια
Λάδι αλατοπίπερο
400ml κρέμα γάλακτος
200γρ.γιαούρτι σταγγιστό
10φέτες καπνιστή γαλοπούλα ψιλ/νη
1/2φλ.κέτσαπ
400γρ.διάφορα τυριά τριμμένα (γκόυντα,ρεγκάτο, έμενταλ, κασέρι ή ότι έχετε)
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα λαζάνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τοποθετούμε τα μισά φύλλα σε λαδωμένο ταψί και από πασπαλίζουμε τη γαλοπούλα ανακατεμένη με το μισό τυρί. Απλώνουμε και τα υπόλοιπα φύλλα και τα περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος ανακατεμένη με το γιαούρτι και το αλατοπίπερο. Πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα τυριά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 45 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε σε κομμάτια για να το σερβίρουμε.