Τορτελίνια με σάλτσα τυριών
2013-08-07- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1συσκ.τορτελίνια
Βούτυρο
Αλατοπίπερο
200ml κρέμα γάλακτος
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
1μικρή καυτερή πιπερίτσα (προαιρετικά)
100γρ.μοτσαρέλα τριμμένη
100γρ.πεκορίνο τριμμένη
100γρ.γκούντα τριμμένη
100ml γάλα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά , αν την χρησιμοποιήσουμε, και την κρέμα γάλακτος με το γάλα. Το αφήνουμε να πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τα τυριά και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει η σαλτσούλα μας και ρίχνουμε μέσα τα τορτελίνια. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.