Τρουφάκια δημητριακών με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα
2015-11-29- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Επιδόρπιο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Ποσότητα: 16-20 τεμάχια
- Χρόνος προετοιμασίας: 2:00 ω
- Έτοιμο σε: 2:00 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
2/12/15
Τρουφάκια δημητριακών με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα ή αλλιώς τρουφάκια pbj. Ο συνδυασμός που σκοτώνει σε μια μπουκιά. Μήπως να τα έλεγα «δολοφονικά» τρουφάκια!
Συστατικά
- ½ φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
- ½ φλιτζάνι μαρμελάδα φράουλα ή άλλη γεύση της αρεσκείας μας
- 4-5 μπάρες δημητριακών
- ¾ του φλιτζανιού άχνη ζάχαρη και επιπλέον για το ρολάρισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε πολύ καλά σε ένα μπολ το φυστικοβούτυρο και τη μαρμελάδα. Ρίχνουμε τις μπάρες αφού τις κομματιάσουμε όσο περισσότερο γίνεται και την άχνη.
Βήμα 2
Ανακατεύουμε πολύ καλά με μια σπάτουλα και με τα χέρια μας πλάθουμε μικρά ρολά όπως τα κλασικά τρουφάκια. Τα ρολάρουμε από την άχνη και τα τοποθετούμε σε ειδικά θηκάκια για τρουφάκια.
Βήμα 3
Τα φυλάμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1-2 ώρες πριν το σερβίρουμε και για άλλες 4-5 ημέρες.