Τυρομπαλάκια
2013-06-03- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 ½ φλ.γκούντα τριμμένο
Αλατοπίπερο
1/3από το ματσάκι άνιθος ψιλ/νος
2κ.σ.δυόσμος φρέσκος ψιλ/νος
2αυγά χτυπημένα
2φλ.αλεύρι
1/2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και το 1φλ.αλεύρι. πρέπει να αποκτήσουμε ένα όχι νερουλό μείγμα. Το αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει τουλάχιστον 2 ώρες. Εγώ το άφησα όλο το βράδυ. Όταν είναι να τα τηγανίσουμε πλάθουμε μικρά στρογγυλά μπαλάκια τα οποία τα περνάμε από το αλεύρι. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα σερβίρουμε ζεστά.
Τυρομπαλάκια