Loader

Υγειϊνό λεμονάτο μοσχάρι

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1/2κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια

Λάδι

Αλατοπίπερο

1μέτριο κρεμμύδι ψιλ/νο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1μικρή ρίζα φινόκιο χοντροκομμένη

2μεγάλες πατάτες χοντροκομμένες

1/3κ.γλ.κύμινο

1κ.σ.μουστάρδα πικάντικη

1/2κ.γλ.κόλιαντρος σκόνη

1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη

1κ.γλ.ginger σκόνη

1φλ.λευκό κρασί

1πρέζα ζάχαρη

Χυμός λεμονιού

Νερό να καλύψει τα υλικά

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στην χύτρα εκτός από το λάδι και τα μαγειρεύουμε σύμφωνα με τους χρόνους που ορίζει η συσκευή μας. Μόλις είναι έτοιμο ραντίζουμε με λίγο λάδι και σερβίρουμε αμέσως. Εναλλακτικά βράζουμε και ξαφρίζουμε το κρέας για 10 λεπτά και έπειτα ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι που προσθέτουμε πάλι στο τέλος του μαγειρέματος. Θα χρειαστεί περίπου 1 ώρα ώστε να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *