Loader

Φέτα με την πιο τραγανή κρούστα

2013-06-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος:
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

150γρ.φέτα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια

1αυγό χτυπημένο

1/4φλ.φρυγανιά τρίμμα

1/4φλ.αλεύρι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.πάπρικα

3κ.σ.σουσάμι

3κ.σ.μαύρο σουσάμι

Λάδι για το τηγάνισμα

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

1/4φλ.soya sauce

Χυμός 1 λεμονιού

1/2πιπεριά κέρατο πολύ ψιλ/νη

2σκελ.σκόρδο πολύ ψιλ/νες

1/3κ.σ.μπούκοβο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το σερβίρισμα. Χτυπάμε το αυγό σε ένα μπολ. Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε το αλεύρι, τη φρυγανιά , το αλατοπίπερο, την πάπρικα και τα 2 είδη σουσαμιού. Περνάμε τη φέτα πρώτα από το αυγό και έπειτα από το μείγμα που ετοιμάσαμε. Τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελαφρά ζεσταμένο λάδι. Τα ψήνουμε για 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά και τα ακουμπάμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί. Τα μεταφέρουμε σε πιάτο και στο κέντρο βάζουμε το μείγμα σόγιας που ετοιμάσαμε για να βουτάμε μέσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *