Φασόλια με σπανάκι και τζίντζερ
2013-07-28- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
300γρ.φασόλια βρασμένα
150γρ.σπανάκι χοντροκομμένο
1κ.σ.garam masala (στα ράφια με τα ασιατικά προιόντα)
1 1/2φλ.χυμός ντομάτας
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι ψιλ/νο
1κ.γλ.τζίντζερ
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και το τζίντζερ,για να βγάλει το άρωμα του, για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε το garam masala και ανακατεύουμε. Συμπληρώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με ένα φλιτζάνι νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα περίπου 20 λεπτά. Σερβίρουμε σε μπωλ με ψωμί ψημένο στο φούρνο με λαδάκι, αλατοπίπερο και ρίγανη.