Χοιρινές μπριζόλες με μεξικάνικη μαρινάδα
2013-06-16- Κουζίνα: Μεξικάνικη
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 2:10 ω
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
2 πιπεριές τσίλι αποξηραμένες και ψιλοκομμένες
1κ.γλ.εστραγκόν ξερό
½ φλ.λάδι
1κ.σ.αλάτι χοντρο
2 σκελ.σκόρδο λιωμένες
Χυμό από 1 λάιμ και από 1 λεμόνι
1κ.σ. ζάχαρη καστανή
1κ.σ. ρίγανη
1κ.σ.θυμάρι
Οδηγίες
Βήμα 1
Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα και περιχύνουμε με αυτήν τις μπριζόλες μας , που έχουμς τοποθετήσει σε γυάλινο σκεύος φούρνου. Αφήνουμε να μαριναριστούν για τουλάχιστον 2 ώρες. Ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου, μαζί με τη μαρινάδα, για 40 λεπτά συμπληρώνοντας λίγο νεράκι.