Χοιρινό “Χανουμάκι” Μήλου
2013-06-16- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Μέτριο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 50λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2 μεγάλες μελιτζάνες
1/2 κιλό χοιρινό
1 πιπεριά πράσινη
1 καρότο
2 κρεμμύδια
2 σκελ. Σκόρδο
λίγο σέλινο
ντομάτα φρέσκια
μπούκοβο
αλατοπίπερο
1 φλ.φέτα
1/2 ποτήρι κρασί
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε τη μελιτζάνα στη μέση, την αδειάζουμε λίγο και την ψήνουμε στο φούρνο. Κατόπιν τη γεμίζουμε με χοιρινό που τσιγαρίσαμε πρώτα στην κατσαρόλα με τα λαχανικά και όλα τα μπαχαρικά μας και σβήσαμε με λευκό κρασί. Προσθέτουμε λίγη φέτα και ξαναψήνουμε στο φούρνο.