Χόρτα τσιγαριστά με φέτα
2013-07-16- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(4.5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κιλό χόρτα καλά πλυμένα(εγώ προτιμώ τα βλίτα)
3κ.σ.λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι ψιλ/νο
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
1καυτερή πιπεριά ψιλ/νη
2ντομάτες τριμμένες
1φλ.φέτα θρυμματισμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε την πιπεριά και τα χόρτα και ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν τα χορταράκια μας σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε την ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το βράσιμο άλλα 15 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε με μπόλικη φέτα τριμμένη.