Loader

Ψαρονέφρι με λιαστή ντομάτα

2013-06-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

4φιλέτα ψαρονέφρι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
10λιαστές ντομάτες στραγγισμένες
1κ.γλ.θυμάρι ξερό
1κ.γλ.δυόσμος ξερός

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα αντικολλητικό και ρίχνουμε τα φιλέτα να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε τα μυρωδικά και ρίχνουμε τις λιαστές ντομάτες. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και σιγοψήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να απορροφηθούν τα υγρά, περίπου 30 λεπτά. Σερβίρουμε με πουρέ ή πατάτες σε ότι μορφή προτιμάμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *