Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολο
Τηγανήτες όλο γλύκα
125γρ.αλεύρι 1αυγό 2κ.σ.βούτυρο λιωμένι 1πρέζα αλάτι 1κ.σ.μπέικιν πάουντερ 2κ.σ.ζάχαρη 125ml κρέμα γάλακτος Λάδι για το τηγάνισμα Μέλι και κανέλα για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότεραΤο μηλογλυκό της μαμάς μου
5αυγά 3μήλα τριμμένα 3φλ.ζάχαρη 3φλ.αλεύρι Μια πρέζα αλάτι ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ 125γρ.βούτυρο 1φλ.νερό 2φλ.ζάχαρη 5κ.σ.κακάο
Διαβάστε περισσότεραΤα σοκολατάκια της Βέτας
Η φίλη μου Βέτα στα Τρίκαλα με 0 βαθμούς,έβγαλε τα σοκολατάκια στο μπαλκόνι 3 ποτηρια CORN FLAKES θρυμματισμένα 1 ποτηρι φουντουκια αναλατα κομμένα στα 2 400gr κουβερτουρα (λιωμένη σε μπεν μαρι)
Διαβάστε περισσότεραMuffins λουκουμάδες
1 3/4φλ.αλεύρι 1αυγό χτυπημένο 1/4φλ.λάδι 3/4φλ.γάλα 1/3κ.γλ.αλάτι 1 1/2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ 1κ.γλ.κανέλα 1/3κ.γλ.μοσχοκάρυδο 3/4φλ.ζάχαρη Βούτυρο για τη φόρμα ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΑ 1/4φλ.βούτυρο λιωμένο 1/3φλ.ζάχαρη Κανέλα για το πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότεραΜπισκοτο brownies
100gr.κακάο 1 1/2φλ.ζάχαρη 150γρ.σπορέλαιο 3αυγά Ζάχαρη άχνη 1κ.γλ.στιγμιαίο καφέ 2βανίλιες 2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ 300γρ.αλεύρι 1πρέζα αλάτι
Διαβάστε περισσότεραΣβίγγοι
1 1/2φλ.νερό 1 1/2φλ.αλεύρι Ξύσμα λεμονιού 1/2φλ.βούτυρο Λάδι για το τηγάνισμα ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 1φλ.ζάχαρη 1ξυλάκι κανέλας 4-5 καρφάκια γαρύφαλλου 1φλ.νερό 1/2φλ.μέλι
Διαβάστε περισσότεραΟι τηγανίτες των αρχαίων Ελλήνων
200γρ.αλεύρι 100γρ.νερό Λάδι για το τηγάνισμα ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ Μέλι σουσάμι Μυζήθρα τριμμένη ή κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο
Διαβάστε περισσότεραΡυζόγαλο με κρέμα γάλακτος
500ml κρέμα γάλακτος (τα 50 τα κρατάμε για να τα διαλύσουμε με το κορν φλάουρ) 2/3φλ.ρύζι γλασέ Φλούδα από μισό πορτοκάλι 2/3φλ.ζάχαρη 1κ.σ.κορν φλάουρ διαλυμένο στα 50ml από την κρέμα γάλακτος Κανέλα και ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα Ρυζόγαλο με κρέμα γάλακτος
Διαβάστε περισσότεραΤεμπελομπουγάτσα
5φύλλα κρόυστας 250γρ.βούτυρο λιωμένο 2κουτιά ζαχαρούχο γάλα 1/2φλ.νερό 1/4φλ.ζάχαρη Κανέλα και άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότεραΜεθυσμένα γιαουρτολουκουμαδάκια
1φλ.αλεύρι 1φλ.γιαούρτι πλήρες 1/4φλ.ζάχαρη 1/4φλ.κονιάκ και λίγο ακόμα 1/2κ.γλ.σόδα Λάδι για το τηγάνισμα Κανέλα και μέλι για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα