Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολο
Tapas τορτίγια
4αυγά χτυπημένα Λάδι Αλατοπίπερο 1πατάτα κομμένη σε κυβάκια 1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1κολοκυθάκι τριμμένο
Διαβάστε περισσότεραΣκορδάτα μπαστουνοψωμάκια
350γρ.αλεύρι 50γρ.σιμιγδάλι χονδρό 200ml νερό 3κ.σ.λάδι 1κ.γλ.αλάτι 1κ.σ.θυμάρι 1πρέζα ζάχαρη 3σκελ.σκόρδο λιωμένες
Διαβάστε περισσότεραΤηγανητή αραβική πίτσα
2αραβικές πίτες 2λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες 1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες 1φλ.τυρί τριμμένο της αρεσκείας Λίγο λάδι για το τηγάνι ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 1/2φλ.κέτσαπ 1κ.σ.λάδι Αλατοπίπερο 1/2κ.γλ.θυμάρι 1/2κ.γλ.ρίγανη 1/2κ.γλ.βασιλικός
Διαβάστε περισσότεραMuffins κολοκυθοπιτάκια
2φλ.τριμμένα κολοκυθάκια Αλατοπίπερο 2αυγά χτυπημένα 2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος 1/2φλ.γκούντα τριμμένο ή άλλα κίτρινα τυριά που έχετε 1/2φλ.φρυγανιά τρίμμα 2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
Διαβάστε περισσότεραΤυροκροκέτες από το Πουέρτο Ρίκο
2φλ.νερό Αλατοπίπερο 1πρέζα ζάχαρη 1 ½ φλ.καλαμποκάλευρο 120γρ.γκούντα τριμμένο Λάδι για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότεραΤηγανοψωμάκια με μυζήθρα
3φλ.αλεύρι 330ml σόδα 1κ.γλ.ξύδι 1φλ.τριμμένη ξερή μυζήθρα και λίγη επιπλέον αν θέλετε για μετά το τηγάνισμα 1πρέζα αλάτι Λάδι για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότεραΤηγανητολουκουμαδάκια
200γρ.φρέσκο γάλα 2αυγά χτυπημένα 1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ 1κ.σ.βούτυρο λιωμένο Ξύσμα 1 πορτοκαλιού 1κ.σ.ζάχαρη 1/2κ.γλ.σόδα φαγητού 1πρέζα αλάτι 2φλ.αλεύρι περίπου Λάδι για το τηγάνισμα Για το σερβίρισμα: μέλι, κανέλα , καρύδια ή κάποιο γλυκό του κουταλιού
Διαβάστε περισσότεραScones με πιπεριά Φλωρίνης και φέτα
2φλ.αλεύρι 1κ.γ.μπέικιν πάουντερ 1πρέζα αλάτι 1/3φλ.βούτυρο παγωμένο 120γρ.φέτα θρυμματισμένη 1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη 2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να 1αυγό χτυπημένο 3/4φλ.κρέμα γάλακτος
Διαβάστε περισσότεραScones με λιαστή ντομάτα φέτα και ζαμπόν
3φλ.αλεύρι 2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ 1.2κ.γλ.σόδα φαγητού 1 πρέζα ζάχαρη Αλατοπίπερο 1κ.σ.βασιλικός ξερός 220γρ.βούτυρο παγωμένο κομμένο σε κομματάκια 1φλ.γάλα 1φλ.φέτα θρυμματισμένη 5-6 λιαστές ντομάτες ψιλ/νες 1/2φλ.ζαμπόν ψιλ/νο
Διαβάστε περισσότεραΤα πιο εύκολα σοκολατένια κρουασανάκια
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 100γρ.τυρί κρέμα κατευθείαν από το ψυγείο 150γρ.βούτυρο κατευθείαν από το ψυγείο 1 ½ φλ.αλεύρι και λίγο ακόμα για το άνοιγμα της ζύμης 1πρέζα αλάτι ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 100γρ.κουβερτούρα τριμμένη 100γρ.λευκή κουβερτούρα τριμμένη 2κ.σ.βούτυρο λιωμένο 2κ.σ.ζάχαρη
Διαβάστε περισσότερα