Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολο
Πολέντα στο φούρνο με κόκκινα φασόλια
2φλ.έτοιμη πολέντα Λάδι και φρυγανιά τρίμμα για το ταψί 1φλ.γκούντα τριμμένο 15ντοματίνια κόκκινα και κίτρινα 1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη 1/2φλ.κόκκινα φασόλια
Διαβάστε περισσότεραΠαναρισμένες γεμιστές πιπεριές
5πιπεριές κέρατο 200γρ.τυρί κρέμα 1κ.γλ.μπούκοβο ή pepper flakes Αλατοπίπερο 1 ½ φλ.φρυγανιά τρίμμα 1 ½ φλ.αλεύρι 3φέτες μπέικον ψιλ/νο 1φλ.γάλα 1φλ.τσένταρ τριμμένο 1αυγό χτυπημένο Λάδι για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότεραΤυρομπαλάκια
1 ½ φλ.γκούντα τριμμένο Αλατοπίπερο 1/3από το ματσάκι άνιθος ψιλ/νος 2κ.σ.δυόσμος φρέσκος ψιλ/νος 2αυγά χτυπημένα 2φλ.αλεύρι 1/2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ Λάδι για το τηγάνισμα Τυρομπαλάκια
Διαβάστε περισσότεραΠατάτες γεμιστές με σαλάμι αέρος και ρεγκάτο
2πατάτες μετρίου μεγέθους βρασμένες με τη φλούδα 100γρ.σαλάμι αέρος 1 ½ φλ.ρεγκάτο τριμμένο 1κρεμμύδι 2κ.σ.βούτυρο αλατοπίπερο 1/4φλ.γάλα
Διαβάστε περισσότεραΕύκολη κις αυγού με ζαμπόν και τσένταρ
3αυγά χτυπημένα Αλατοπίπερο Λάδι 2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να 1φλ.ζαμπόν τριμμένο 1φλ.τσένταρ τριμμένο
Διαβάστε περισσότεραMini sandwich από κολοκυθάκια
1μεγάλο στρογγυλό κολοκυθάκι κομμένο σε φέτες όχι πολύ χοντρές 2φέτες γαλοπούλα χοντροκομμένη 50γρ.φέτα 1κ.σ.γιαούρτι Αλατοπίπερο 1κρεμμυδάκι φρέσκο
Διαβάστε περισσότεραΜελιτζάνες σαγανάκι με τυριά στο φούρνο
2 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες Λάδι Για το τηγάνισμα Αλάτι 1φλ.γαλοπούλα-ζαμπόν ψιλ/να 1φλ.φέτα θρυμματισμένη 1φλ.διάφορα τυριά τριμμένα μαλακά(μοτσαρέλα-γκούντα-ρεγκάτο)
Διαβάστε περισσότεραΤηγανοφαγάκι μετά την παραλία
1κολοκυθάκι κομμένο σε κυβάκια 1μικρή μελιτζάνα αργίτεικη κομμένη σε κυβάκια 1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1κίτρινη πιπεριά ψιλ/νη 2λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες Λάδι Αλατοπίπερο
Διαβάστε περισσότεραΚαγιανάς με λουκάνικα Φρανκφούρτης
5αυγά χτυπημένα Λάδι 1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη 1κρεμμύδι ψιλ/νο Αλατοπίπερο 2κ.σ.κέτσαπ 1μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια 3λουκάνικα Φραγκφούρτης κομμένα σε λεπτές ροδέλες
Διαβάστε περισσότεραΤονοκεφτεδάκια
1κονσέρβα τόνου σε νερό στραγγισμένη 1κρεμμύδι τριμμένο 1κ.σ.πάστα σκόρδου ή 2σκελ.σκόρδο λιωμένες 2φλ.φρυγανιά τρίμμα 2αυγά χτυπημένα 1κ.σ.κύμινο Αλατοπίπερο Λάδι για το τηγάνισμα Αλεύρι για το αλεύρωμα Τονοκεφτεδάκια
Διαβάστε περισσότερα