Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολο
Tapenade ελιάς με αντζούγιες και ξερά σύκα
28/4/15 Tapenade ελιάς με αντζούγιες και ξερά σύκα. Όπως είναι ολοφάνερο μας ενθουσίασε η γεύση της ελιάς με την αντζούγια και είπαμε να το εξελίξουμε.
Διαβάστε περισσότεραTapenade ελιάς με αντζούγιες και κάππαρη
27/4/15 Tapenade ελιάς με αντζούγιες και κάππαρη για ένα πικάντικο άλειμμα ή ντιπ που θα συνοδεύσει τα ποτάκια μας στην αυλή ή το μπαλκόνι, στα γλυκά ανοιξιάτικα βράδια.
Διαβάστε περισσότεραΑνοιχτό τοστ με αβοκάντο και αυγά
21/4/15 Ανοιχτό τοστ με αβοκάντο και αυγά για την πιο top αξιοποίηση των κόκκινων αυγών που έμειναν.
Διαβάστε περισσότεραΓρήγορη πατατοσαλάτα για 1 άτομο
23/4/15 Γρήγορη πατατοσαλάτα για 1 άτομο με τα αυγά του Πάσχα και όχι μόνο!
Διαβάστε περισσότεραΑνοιξιάτικο πιάτο με κριθαράκι και αυγά του Πάσχα
25/4/15 Ανοιξιάτικο πιάτο με κριθαράκι και αυγά του Πάσχα για ένα ελαφρύ γεύμα, χωρίς περισσεύματα. 220gr. Κριθαράκι χονδρό ή μέτριο 250gr. λευκά σπαράγγια καθαρισμένα 6-7 πράσινες γεμιστές ελιές ή ότι ελιές θέλουμε, κομμένες σε φετάκια 6-7 baby καλαμπόκι σε βάζο ή 1 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας 3 αυγά κομμένα στα 4 ...
Διαβάστε περισσότεραΑυγά γεμιστά με τόνο
24/4/15 Αυγά γεμιστά με τόνο, γνωστά και ως deviled eggs. Πρόκειται για καλοβρασμένα αυγά που τα κόβουμε στη μέση και ετοιμάζουμε μια γέμιση με τον κρόκο. Συνήθως στα υλικά συμπεριλαμβάνεται μαγιονέζα και μουστάρδα αλλά όπως πάντα οι παραλλαγές δεν λείπουν. Είναι ένα νόστιμο, κρύο πιάτο που μπορούμε να σερβίρουμε σαν ...
Διαβάστε περισσότεραΝτιπακι με ροκφόρ και αυγό
26/4/15 Ντιπάκι με ροκφόρ και αυγό, θρεπτικό και πεντανόστιμο. Μπορούμε να το αλείψουμε σε φρεσκοψημένο ψωμί για ένα ανοιχτό τοστ υψηλής γαστρονομίας!
Διαβάστε περισσότεραΚοτόπουλο με sumac και λεμόνια
19/4/15 Κοτόπουλο με sumac και λεμόνια για να μπαίνουμε πάλι στην καθημερινότητα μας σιγά σιγά. Ωραίο το Πάσχα, η εξοχή, το να σε φροντίζουν μαμά και γιαγιά ταυτόχρονα, αλλά τώρα επιστροφή. Ένα εύκολο και ζουμερό κοτόπουλο για όλη την οικογένεια.
Διαβάστε περισσότεραΚαυτερό λάδι για όλες τις χρήσεις
18/4/15 Καυτερό λάδι για όλες τις χρήσεις , ένα ακόμα extra βοήθημα για την μαγειρική μας που θα εμπλουτίσει σούπες, μαγειρευτά κατσαρόλας και dressings. Προσοχή! Πραγματικά καυτερό.
Διαβάστε περισσότεραΓκουλάς
17/4/15 Γκουλάς , μοσχαράκι από την Ουγγαρία. Παραδοσιακό φαγητό με μπόλικη πάπρικα και αρκετές φορές προσθήκη λαχανικών. Το φαγητό σύμβολο για τους Ούγγρους σερβίρεται σήμερα στο τραπέζι μας.
Διαβάστε περισσότερα