Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολο
Ρεβιθόσουπα βελουτέ κρύα ή ζεστή
4/4/14 Ρεβιθόσουπα βελουτέ κρύα ή ζεστή ! Από τη μια ο καιρός που έχει ανοίξει αρκετά και δεν επιθυμούν όλοι κάποιο ζεστό γεύμα ή ρόφημα (εκτός ίσως από εμένα που εξακολουθώ να πίνω καυτό τσάι με μέλι) και από την άλλη γιατί τρώγεται το ίδιο ευχάριστα και στις δυο περιπτώσεις. ...
Διαβάστε περισσότεραΤο κέικ των 5 υλικών
4/4/14 Όπως λέει και το όνομα του : το κέικ των 5 υλικών ! Απλά και πανεύκολα!
Διαβάστε περισσότεραΚουσκούς με καπνιστή πέστροφα και ψητά μήλα
3/4/14 Κουσκούς με καπνιστή πέστροφα και ψητά μήλα για σήμερα φίλοι μου και θέλω να πιστεύω ότι μόνο και μόνο από τα τόσο ζωηρά και λαμπερά χρώματα που βλέπετε στις φωτογραφίες θα σας ανοίξει αμέσως η όρεξη να το δοκιμάσετε. Το χρώμα στη ζωή και στο τραπέζι μας είναι για ...
Διαβάστε περισσότεραΚοχύλια φούρνου με κολοκύθα χαλούμι και nachos
2/4/14 Υπάρχουν πολλά υλικά στο σπίτι μας που αρκετές φορές δεν τα εκτιμάμε δεόντως. Τα τρώμε (στην καλύτερη περίπτωση) για να μην πάνε χαμένα ή τα πετάμε γιατί τα θεωρούμε υπολείμματα και άχρηστα. Στο ZannetCooks για άλλη μια φορά , τίποτα δεν πάει χαμένο. Κοχύλια φούρνου με κολοκύθα χαλούμι και ...
Διαβάστε περισσότεραΑβοκάντο με αυγό μάτι
1/4/14 Καλό μας μήνα, φίλες και φίλοι. Πρωταπριλιά σήμερα και προσέξτε (όπως δεν ξεχνούσε ποτέ να μου λέει η γιαγιά μου κάθε τέτοια μέρα) μη σαν γελάσουν σήμερα! Από τότε, το είχα πάντα μεγάλο άγχος , σε σημείο που και τα μικρά πειράγματα να φτάσω σε σημείο να τα θεωρώ ...
Διαβάστε περισσότεραRustic κοκκινιστό μοσχάρι με λαχανικά στο slow cooker
31/3/14 Καλή εβδομάδα φίλοι μου. Όπως ίσως έχετε διαπιστώσει έχω αρχίσει δειλά δειλά να καθιερώνω τη Δευτέρα σαν slow cooking day! Έχω αρχίσει να μαθαίνω και λιγουλάκι τη συσκευή και ενθουσιάζομαι ακόμα περισσότερο για την επιλογή μου και το πόσα μπορώ να κάνω με αυτήν. Ο καλός μου λέει ότι ...
Διαβάστε περισσότεραΨαρονέφρι με μήλο και μέλι
30/3/14 Ψαρονέφρι με μήλο και μέλι , επειδή υπάρχουν πάντα και αυτοί που δεν νηστεύουν ή γενικά δεν μπορούν να αντισταθούν σε ένα καλομαγειρεμένο κρεατάκι, όπως ο καλός μου. Το ZannetCooks δεν χαλάει χατίρια και έχει πάντα προτάσεις για όλα τα γούστα! Καλή όρεξη και μια όμορφη Κυριακή σε όλους!
Διαβάστε περισσότεραΤα ζυμαρικά της Παρθενόπης με γιαουρτοσάλτσα
29/3/14 Στο ZannetCooks μας αρέσει πολύ η ιστορία και η προέλευση όσων μαγειρεύουμε και σας παρουσιάζουμε γι’ αυτό «Τα ζυμαρικά της Παρθενόπης με γιαουρτοσάλτσα» ,στη σημερινή μας πρόταση είναι και η αιτία του τίτλου που δώσαμε. Τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήσαμε λέγονται paccheri, δηλαδή Ναπολιτάνικη pasta από σιμιγδάλι σκληρού σίτου, σε ...
Διαβάστε περισσότεραKeep calm με σαλάτα βαλεριάνα
28/3/14 Keep calm με σαλάτα βαλεριάνα και δεν είναι καθόλου τυχαίος ο τίτλος. Όλοι ξέρουμε τις καταπραϋντικές και ηρεμιστικές ιδιότητες του συγκεκριμένου φυτού. Υπάρχει σε διάφορες μορφές στην αγορά (χάπι, αφέψημα κ.λ.π.) αλλά σε σαλατικό είναι για μένα ότι καλύτερο. Τρυφερά φύλλα, απαλή γεύση και ταιριαστή παντού. Εσείς δεν την ...
Διαβάστε περισσότεραΨητή κολοκύθα με αυγουλάκι και ρόδι
27/3/14 Ψητή κολοκύθα με αυγουλάκι και ρόδι γιατί είναι πλέον οι τελευταίες (κολοκύθες) που μου μείναμε για φέτος μιας και τη θέση τους θα πάρουν άλλα λαχανικά. Τουλάχιστον από αυτά, υπάρχει αφθονία στη χώρα μας και μεγάλη ποικιλία. Και αν οι αγορές κατακλύζονται από όλων των ειδών τα εισαγωγής, εμείς ...
Διαβάστε περισσότερα