Loader

Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολο

Dip κολοκύθας με γιαούρτι και ταχίνι

Κατηγορία Συνταγής: Κουζίνα: ,
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

27/3/14 Dip κολοκύθας με ταχίνι και γιαούρτι. Θρεπτικό, νόστιμο και εύκαιρο στο ψυγείο μας σαν σνακ για όλες τις ώρες. Αν δε, παραλείψουμε το γιαούρτι, έχουμε ένα νηστήσιμο ντιπάκι για τα λαχανικά ή το φρυγανισμένο ψωμί μας ή ακόμα και ένα ορεκτικό για να ξεκινήσει νόστιμα το τραπέζι που θα ...

Διαβάστε περισσότερα

Πορτοκαλί ψητά λαχανικά με tapenade

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

26/3/14 Πάει και η25η Μαρτίου φίλες και φίλοι και αν το καταλάβατε οδεύουμε ολοταχώς για το Πάσχα. Μπήκαμε για τα καλά στην Άνοιξη και ελπίζω να έχει «ανοίξει» μαζί της και η διάθεση σας. Όμορφες ,ηλιόλουστες μέρες. Γλυκές νύχτες και άντε να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας και τις δουλείες μας, ...

Διαβάστε περισσότερα

Φρουτοσαλάτα με μέντα

Κατηγορία Συνταγής: Κουζίνα: ,
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

26/3/14 Δροσιστική φρουτοσαλάτα με μέντα για ελαφρύ επιδόρπιο ή δυναμωτικό πρωινό. Η επιλογή δική σας. Εγώ πάντως, το θέλω και το γιαουρτάκι μου δίπλα!  

Διαβάστε περισσότερα

Ταραμοκεφτέδες φούρνου με μελιτζάνα

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

25/3/14 Όχι δεν μπερδέψαμε την Καθαρά Δευτέρα με την 25η Μαρτίου. Απλά είχαμε ταραμά, είχαμε μελιτζάνες και ψάχναμε να βρούμε ένα ακόμα ορεκτικό για το σημερινό τραπέζι. Είναι εύκολο, πρωτότυπο και άκρως γευστικό. Γιατί όχι λοιπόν, ταραμοκεφτέδες φούρνου με μελιτζάνα και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!

Διαβάστε περισσότερα

Σκορδαλιά με πατάτα και αμυγδαλόψιχα

Κατηγορία Συνταγής: , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

25/3/14 Τι άλλο; Σκορδαλιά αφού η μέρα το επιτάσσει . Σκορδαλιά με πατάτα και αμυγδαλόψιχα και ψητό σκόρδο για πιο ελαφριά γεύση! Χρόνια πολλά σε όλους! Καλά να περάσετε ότι και να κάνετε!

Διαβάστε περισσότερα

Μπακαλιαροσαλάτα με φράουλες

Κατηγορία Συνταγής: , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

25/3/14 Οφείλω να ομολογήσω φίλοι μου, πως είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ φράουλες σε μια αλμυρή συνταγή και αναρωτιέμαι γιατί δεν το έκανα τόσο καιρό. Ειλικρινά το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό και δεν ξέρω πως και δεν το είχα τολμήσει, αφού γενικά είμαι λάτρης των φρούτων σε φαγητά και σαλάτες ...

Διαβάστε περισσότερα

Σκορδάτο άλειμμα με ντοματίνια και αμύγδαλα

Κατηγορία Συνταγής: Κουζίνα: ,
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

24/3/14 Αν περιμένατε ότι το ZannetCooks θα σας παρουσίαζε απλά μια σκορδαλιά όπως όλες οι άλλες, σας την σκάσαμε. Αφού έχετε καταλάβει πως μας αρέσουν οι νέες και πρωτοποριακές γεύσεις που χωρίς δυσκολία θα εμπλουτίσουν το καθημερινό ή το πιο ιδιαίτερο τραπέζι σας και φυσικά θα εντυπωσιάσουν. Για να μην ...

Διαβάστε περισσότερα

Σούπα παστού μπακαλιάρου στο slow cooker

Κατηγορία Συνταγής: , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

24/3/14  Σούπα παστού μπακαλιάρου στο slow cooker, γιατί ακόμα το καινούργιο μου παιχνίδι δεν το έχω ευχαριστηθεί όσο θα ήθελα, οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία να πειραματιστώ και σε αυτό το είδος. Επίσης ένας λόγος που σας το προτείνω είναι γιατί προσωπικά στο πατρικό μου σπίτι , πάντα περίσσευε μπακαλιάρος, ...

Διαβάστε περισσότερα

Σκορδάτο ντιπ με αγκινάρες και ελιές

Κατηγορία Συνταγής: Κουζίνα: ,
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

23/3/14 Σκορδάτο ντιπ με αγκινάρες και ελιές. Ένα είδος tapenade που με την προσθήκη σκόρδου (στην επιθυμητή για τον καθένα ποσότητα) είναι ένα αξιοπρεπέστατο συνοδευτικό του μπακαλιάρου μας, όσο και η παραδοσιακή σκορδαλιά. Δοκιμάστε το γιατί σίγουρα αξίζει τον κόπο!  

Διαβάστε περισσότερα

Μπακαλιάρος με κρούστα pesto αντζούγιας

Κατηγορία Συνταγής: , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

23/3/14 Το έχετε διαπιστώσει, είμαι λάτρης του pesto σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Γι’ αυτό και το τελευταίο μου αγαπημένο πιάτο είναι κάποιο από τα διάφορα pesto , που σχεδόν καθημερινά σας παρουσιάζουμε και στο site με ότι λογής ζυμαρικά μου βρίσκονται. Στη σημερινή συνταγή όμως, καθότι το επιτάσσουν οι ...

Διαβάστε περισσότερα